Handleiding Qaller 5.0.0 voor iPhone / iOS

Wat is Qaller?

Qaller is een gratis Smartphone app en de afstandsbediening bij de Callvoip telefooncentrale. Upgrade Qaller naar Qaller Plus en maak van je smartphone je kantoortelefoon. Hoe bereikbaar wil jíj zijn?
Meer weten over Qaller?

Op Qaller inloggen met een eenmalig wachtwoord / koppelcode?

Handleiding: op Qaller inloggen met een koppelcode

De nieuwe Qaller App 5.0
Je hebt het misschien al gemerkt; de Qaller App voor de iPhone heeft een nieuw ontwerp!
Dezelfde mogelijkheden plus nieuwe features in een nieuw gebruiksvriendelijk jasje.
Een korte uitleg én een overzicht van de pluspunten.

Waar vind je jouw vertrouwde Qaller functies?

Qaller App als telefoon: overzicht van schermen en functies

De focus van de app ligt op de belfunctie, zodat bellen nog gemakkelijker wordt. De belfunctie heb je alleen maar als je Qaller Plus hebt.

Qaller App als afstandsbediening: regel je bereikbaarheid

Instellingen en troubleshooting